HBDH milislerinden irade gaspına karşı dört ilde sabotaj

HBDH Ethem Sarısülük Milisleri, irade gasplarına karşı Antalya, İstanbul, İzmit ve Bursa’da sabotaj eylemleri düzenlediklerini açıkladı.

HBDH MİLİSLERİNDEN EYLEMLER

HBDH Ethem Sarısülük Milisleri, kayyımlara karşı “eylem seferberliği” çerçevesinde, dört ilde düzenledikleri eylemleri şöyle sıraladı:

“2 Haziran’da, gece 03:30 sularında, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faşistlere ait bir eğlence merkezi ve cafeye özel bir teknikle sabotaj düzenledik. Cafe tamamen kül oldu. Faşistler milyon liralık zarara uğratıldı.

3 Haziran’da Antalya, Akdeniz Üniversitesi Teknokent ArGe -1 binasında (teknolojik çalışmaların yapıldığı bina ) teknik cihazlar ateşe verildi. Yangında deney odaları ve eğitim anfisi zarar gördü.

3 Haziran’da İstanbul/Silivri’de saat 12.20 sularında, Beytiler mahallesinde bulunan bir boya fabrikasının depo bölümüne özel yöntemle sabotaj eylemi düzenlendi. Eylemde depo tamamen kül oldu.

6 Haziran’da Bursa/Orhangazi’de sabah 08.20 sularında, DSİ sokakta, mahalleye enerji veren trafo el yapımı patlayıcı ile patlatıldı. Ardından trafo yanarak kullanılamaz hale geldi.”

Açıklamada, “Eylemlerimiz sonucu milyonlarca lira ekonomik zarar oluştu. Faşistler ve devlet ekonomisine katkı sunan herkes hedefimizdir. Halkın adaletinden kaçamayacaksınız!” vurgusu yapıldı. 

AKP-MHP faşizminin halkların iradesini tanımadığını belirten HBDH milisleri, “Bizler, Birleşik Devrim’in neferleri olarak faşizmin mazlumlara yaptığı zulümün karşısında safımızı tutuyoruz” diye belirtti.