GÖRÜNTÜLÜ

KBDH milislerinden İstanbul’da sabotaj eylemi

KBDH Delal Amed Milisleri, tecrit ve işgale karşı İstanbul’da bir kozmetik ve kimyasal üretim deposuna sabotaj düzenlediklerini duyurdu.

Delal Amed Milisleri 19 Ekim günü 02:00 sularında İstanbul’da Ataşehir/Kayışdağı, Hercai Menekşe Sokak'ta bulunan Kozmetik ve Kimyasal Depo üretim yerine sabotaj düzenlediklerini bildirdi.

Açıklamada “Eylemde depo tamamen kül olurken milislerimiz güvenli alanlara çekildi.” denildi.

KBDH milisleri, “yeni süreç” söylemlerine dikkat çekerek, “Soykırımcı Türk devlet geleneği, Kürt varlığı karşısındaki inkarcı tutumunda aynı noktada durmaya devam ediyor. Onurlu barış çağrıları karşısında katliamcı AKP-MHP rejimi, yeni savaş harcamaları, kimyasal gazların kullanımı, sokakta işkence, asimilasyon ve katliamlar ile cevap vermiştir. Bu politikalar karşısında Kürt halkı, gerilla, zindanlar ve İmralı'nın geliştirdiği büyük direniş tüm planları boşa çıkarmıştır.” diye belirtti.

Açıklama şu ifadelerle son buldu: “Bizi yok etmek isteyen, inkar eden bu faşist iktidara diz çöktürmeye ve kendi özgürlüğümüzü kazanmaya her zamankinden daha yakınız. Katliamcı Erdoğan rejimi karşısında daha fazla örgütlenerek mücadeleyi yükseltecek, eylemlerimizle düşmanı ve işbirlikçilerinin kabusu olmaya devam edeceğiz!”