Serxwebûn’un yeni sayısı çıktı

Serxwebûn’un 505’inci sayısı “Savaşta İnisiyatif Gerillada, Gerilla Yenilmez Olduğunu İspatlamıştır” manşetiyle çıktı.

Serxwebûn dergisinin 505’inci sayısı çıktı. Derginin yeni sayısında Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın “Asrin Komplosunun İç Yüzü Nasıl Anlaşılmalı” ve “Hiçbir Şey Yapılamaz Denilen Yerde Varlık Ve Özgürlük Savaşını Sürdürüyorum” başlıklı yazıları yer aldı.

Sayıda “31 Mart Yerel Seçimleri üzerine” başlığıyla KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık ve “Kapitalist Modernitenin Yol Savaşları ve Değişmeyen Kürt Kırım Politikası” başlığıyla PKK Yürütme Komite Üyesi Duran Kalkan’ın değerlendirmelerine yer verilirken, Pîro Dersîm’in “Hamle Sürecine Yaklaşım Üzerine” yazısı da yayınlandı.

Sayıda PKK Yürütme Komitesi'nin Paris Katliamının yıl dönümü vesilesiyle yayınladığı “Mücadelemizi Her Alanda Geliştireceğiz” başlıklı açıklaması ve Cemal Şerik’in “Bir Özel Savaş Olarak Üçüncü Dünya Savaşı” değerlendirilmesinin ikinci bölümü de yer aldı.

HSM Komutanlarından Bahoz Erdal da Serxwebûn için “İsrail-Hamas Savaşının Perde Arkası ve Devrimci Görevlerimiz” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Serxwebûn bu sayısında Ferze Dersîm’in “Sistemin Aleviliğe Dayalı Soykırım Kıskacı Ancak Mücadele İle Parçalanır” başlıklı değerlendirmelerine de yer verildi.