İntikam Birliği Komutanlığı: Amediye’de 6 Türk askeri öldürüldü

Şehit Bedran Gundikremo İntikam Birliği Komutanlığı, Duhok iline bağlı Amediye ilçesindeki işgalci TC ordusuna ait Kani Masi karakoluna yönelik gerçekleştirdiği eylemde 6 asker öldürüldü, 4 asker yaralandı.

Şehit Bedran Gundikremo İntikam Birliği Komutanlığı, Kani Masi karalonuna yönelik gerçekleştirilen eylemin ayrıntılarına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"19 Mart günü saat 18.00 sularında Şehit Bedran Gundikremo İntikam Birliği tarafından Güney Kürdistan’ın Duhok iline bağlı Amediye ilçesinde bulunan işgalci TC ordusunun konumlandığı Kani Masi karakolu hedeflenmiştir. Birliklerimiz karakol yerleşkesinde bulunan çadır, mevzi ve barınakları ateş altına almış ve gerçekleştirilen bu eylem sonucunda 6 asker öldürülmüş, 4 asker ise yaralanmıştır.

Bu eylem Şengal’de Êzîdî halkımızın çocuklarına karşı yapılan saldırıya misilleme olarak yapılmıştır. Faşist-sömürgeci TC devletinin Şengal gibi sivil alanlara dönük saldırıları devam ettiği sürece, birliklerimiz cevapsız kalmayacak ve bu tür misilleme eylemlerini devam ettirecektir."