QSD Kürdistan Anti-Terör İdaresi’ne taziyelerini bildirdi

Suriye Demokratik Güçleri (QSD), işgalci Türk devletinin 18 Eylül’de Süleymaniye’de hedef aldığı Kurdistan Anti-Terör İdaresi’ne taziye mesajı gönderdi.

İşgalci Türk devletinin Erbet Tarım Havaalanına 18 Eylül’de düzenlediği SİHA saldırısında Kurdistan Anti-Terör İdaresine bağlı 3 peşmerge şehit düşmüştü.

QSD, taziye mesajında  “Anti-Terör güçlerine şehit düşen savaşçıları için başsağlığı diliyoruz” dedi.

Mesaja devamla şunlar ifade edildi: “Güney Kürdistan’ın Süleymaniye kentinde bulunan Erbet Havaalanına yönelik düzenlenen alçak bir saldırı sonucu Anti-Terör güçlerine bağlı kahramanlarının şehadet haberini büyük bir üzüntüyle aldık.  Bu kahramanlar ki kanları pahasına onurlu bir mücadele ve fedakarlıkla halkını ve ulusunu savunanlardır.

Bu kapsamda Suriye Demokratik Güçleri Genel Komutanlığı olarak Anti-Terör güçlerinin komutan ve savaşçılarına, Kurdistan Yurtseverler Birliğine (YNK), şehit ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Bu üzücü olaya ilişkin kendileriyle tam dayanışma içerisinde olduğumuzu yineliyoruz.

Halkımız kahramanları ve onları koruyabilecek güçlü askeri ve güvenlik kurumlarıyla her zaman gurur duyacağız. Düşmanların kaderi ise yenilgiden başka bir şey olmayacaktır.”