Şehit Ebû Ebas’ın cenazesi toprağa verildi

Sirîn ilçesinden yüzlerce kişi, Minbic Askeri Meclisi savaşçısı Şehit Ebîd El Îsa’nın (Ebû Ebas) cenazesini toprağa verdi.

Kobanê Kantonu’nun Şirîn ilçesindeki yüzlerce kişi, Minbic Askeri Meclisi savaşçısı Şehit Ebid El Îsa’nın (Ebû Ebas) cenazesini bir törenle ilçedeki Şehitler Şehitliği’nde toprağa verdi.
Suriye’nin Geleceği Partisi Şirîn İlçe Meclis Başkan Yardımcısı Neda El Cadir, "Şehitler, özgür bir toplumu kurmak için canlarını feda etti. Şehitlerimize sonuna kadar çizgilerini takip edeceğimize söz veriyoruz” dedi.

Sirîn Şehit Aileleri Meclisi üyesi Xelîl Hisî, düşmanın toplum arasında parçalanma yaratmak için her yönteme başvurduğuna dikkat çekerek, “Ancak savaşçılar düşmana karşı duruyor ve canlarını tereddütsüz feda ediyorlar” diye konuştu.

Minbic Askeri Meclisi komutanlarından Mistefa El Mihemed ise şöyle dedi: “Sonuna kadar şehitlerimizin hayallerinin peşinde olacağız. Şehitler karanlık yolu aydınlatan ışıktır. Bizde Minbic Askeri Meclisi olarak, şehitlerimize sonuna kadar çizgilerinin takipçi olacağımıza söz veriyoruz."
Minbic Askeri Meclisi savaşçısı Ebû Ebas, işgalci Türk devleti ve çetelerinin Minbic’e yönelik saldırılarına verilen karşılıkta şehit oldu.