YCWK milislerinden Mersin’de eylem

Kurdistan Yurtsever Gençler Birliği (YCWK), Toroslar Büyükşehir belediyesine ait park bahçeler müdürlüğüne ait kuruma dönük eylem gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan YCWK (Yekitiya Ciwanên Welatparêzên Kurdistan) Milisleri, 23 Eylül’de saat 00.50 sularında Mersin/ Toroslar Büyükşehir belediyesine ait park bahçeler müdürlüğüne ait kuruma dönük eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Açıklamada, “Bizler YCWK olarak faşist, soykırımcı TC Devleti”nin savaş politikalarına asla boyun eğmeyeceğimizi buradan tekrar haykırmak istiyoruz. Bizler Önder APO’nun fedaileriyiz ve Önderliğimizin üzerindeki komployu kabul etmiyor, en başta ve önde gelen amacımızın Önderliğin fiziki özgürlüğünü gerçekleştirmek olduğunu herkesin bilmesi istiyoruz” denildi.

 Açıklamada devamla şunlar ifade edildi: “23 Eylül günü saat 00.50 sularında Mersin/ Toroslar Büyükşehir belediyesine ait park bahçeler müdürlüğüne ait kurum birimlerimiz tarafından yakılmıştır. Bunun üzerine çevreyi ablukaya alan düşman güçleri herhangi bir sonuç elde edemeden alandan çekilmiştir. Kurdistan’da yanan ateşin sadece Kurdistan’ı yakmayacağını Türkiye metropollerine de sıçrayacağını herkes bilmelidir. Kürt anaların evlatları için döktüğü gözyaşında boğacağız sizi, biz bir intikam hareketiyiz yapılan her saldırıya misliyle karşılık vereceğimizi herkes bilmelidir. Ateş olup bulunduğunuz her yeri yakacağız. Tarih boyunca süre gelen bu işgal sonlanmadan, işgalci çeteleri Kurdistan’dan def edene kadar mücadelemiz büyüyerek devam edecektir.’’