AKP’li Türkmenoğlu’dan işçisine makam kıyağı

AKP Wan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, daha önce kendi mağazasında çalışan Muzaffer Otacı'yı Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne genel sekreter olarak atanmasını sağladı.

WAN'DA AKP TORPİLİ

Muzaffer Otacı, yaklaşık 7 yıl önce AKP Wan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’na ait bir mobilya mağazasında işçi olarak çalışmaya başladı. Otacı, o tarihten itibaren hızla yükselmeye başladı. Önce Türkmenoğlu’nun AKP Van İl Başkanı olduğu sırada  sosyal medya hesaplarından sorumlu yönetici olarak faaliyet yürüten Otacı, önce Türkiye İstatistik Kurumuna (TÜİK) memur olarak geçti. Gasp döneminde Wan Büyükşehir Belediyesine personel amiri olarak geçen Otacı, yerel seçimleri DEM Partili belediyeleri kazanmasının ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Genel Sekreteri olarak atandı.

ÖNCE SERVETE KAVUŞTU, ŞİMDİ MAKAMA

Otacı, genel sekreter olarak atanmadan önce ise servet sahibi oldu. Son model arabalar ve lüks bir villada satın alan Otacı, AKP Wan Milletvekili Türkmenoğlu’nun  torpiliyle YYÜ Genel Sekreteri oldu. Otacı’nın yeterliliği olmamasına rağmen memur olduğu ve torpil ile kıdem yükselttiği öğrenildi.