HBDH milisleri polislere ait fabrikayı hedef aldı

HBDH Zafer Aydın Milisleri, Mersin Erdemli’de polisere ait bir fabrikayı hedef alarak ana girişini tamamen yaktıklarını bildirdi.

HBDH Zafer Aydın Milisleri, Türkiye ve Kurdistan’daki siyasi ve askeri operasyonlara karşı eylem seferberliği kapsamında polislere ait bir fabrikayı hedef aldıklarını bildirdi. 

Açıklamada, “Mersin/Erdemli’de düşman yönetimindeki polislere ait olduğu tespit edilen fabrika milislerimizin hedefi oldu. 7 Mayıs gecesi saat 01:40 sularında Zafer Aydın milisleri tarafından molotoflu yakma eyleminde hedef alınan fabrikanın ana girişi tamamen yandı. Eylem sonrasında milislerimiz başarılı bir şekilde alanlarına çekildi” denildi.

“Soykırımcı-faşist AKP-MHP rejiminin ekonomisine doğrudan veya dolaylı fayda sağlayan her şeyi hedef almaya devam ettiklerini” belirten HBDH milisleri, “Bu faşist rejimin işbirlikçileri ve savaş ekonomisine katkıda bulunan işletmeler güvende değildir.Halkın ekonomik kaynaklarını dağlarda, şehirlerde ve zindanlarda özgürlük mücadelesi yürüten devrimcilere ve gerillamıza karşı kullanan faşist-soykırımcı Türk Devleti’nin ekonomisini besleyen her şey milislerimizin intikam ateşinden kurtulamayacak!” diye uyardı.