Wan TÜGVA temsilcisine durmak yok

Wan'da iki dönem kayyum yardımcısı olarak atanan ve üç maaş birden alan TÜGVA temsilcisi Doğan Nurses, kayyumların gitmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

KAYYUM TALANI

Wan’ın en büyük ilçesi olan Rêya Armûşê (İpekyolu) Belediyesi’nde kayyum döneminde üç koltuk işgal eden TÜGVA Edremit İlçe Temsilcisi Doğan Nurses, seçimden sonra Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 

Belediyeye 2016’da kayyum yardımcısı olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Edremit İlçe Temsilcisi Doğan Nurses, 2019 seçimlerini HDP'nin kazanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atandı. Aynı yıl içinde belediyeye yeniden kayyum atanmasının ardından yine kayyum yardımcısı olarak atandı. Rêya Armûşê Belediyesi’nde kayyum döneminde Yazı İşleri Müdürü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü görevlerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Nurses, için bu kez de Milli Eğitim Müdürlüğünde kadro açıldı.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2021’de getirilen Elif Yörük, görevden ayrıldığını duyurdu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına getirilen Yörük’ün yerine Doğan Nurses, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.