Erzurum’da bir kadın katledildi

Erzurum'da Hatice K., evli olduğu erkek tarafından katledildi. İstanbul’da ise S.G. isimli erkeğin bir kadına yönelik şiddeti kameralara yansıdı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde Hatice K. (32), evli olduğu Yunus K. (37) tarafından ateşli silahla vuruldu. Yunus K. aynı silahla daha sonra intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hatice K., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yunus K. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul Çekmeköy'de de S.G. isimli erkek, F.T. isimli kadını sokakta darp etti. Kadının çığlıkları üzerine pencereye çıkan site sakinleri erkeği engellemek için terlik, ayakkabı saksı gibi eşyalar attı. Erkeğin şiddetinin devam etmesi üzerine bazı site sakinleri aşağıya inerek olaya müdahale etti. 

Olaya müdahale etmek isteyen bir site sakini de, engellemeye çalıştığı saldırgan tarafından saldırıya uğradı. Mahallelinin araya girmesiyle şiddet sonlandı. Polis ekipleri tarafından saldırgan şahıs gözaltına altına alınarak emniyete götürüldü.