YPS-JIN Misilleme Timleri: Her yerde intikâm alacağız

YPS-JIN Şehit Zelal Xerzan Misilleme Timleri, faşistlere karşı eylemler düzenledi, "Her an her yerde intikâm alacağız" dedi.

YPS-JIN Şehit Zelal Xerzan Misilleme timleri ‘Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikâm hamlesi’ kapsamında faşistlere ait 2 araç yaktı ve bir baz istasyonunu imha etti.

Şehit Zelal Xerzan Misilleme Timleri tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi:

"27 Eylül günü Isparta’da faşistlere ait bir kamyon ve yine 23 Eylül günü Urfa’nın Eyyubiye ilçesinde faşistlere ait 63 HE 361 plakalı bir minibüs yakıldı. İki yakma eylemi sonucunda faşistlere ait bu iki araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

19 Eylül gece saat 23:00’da Silvan-Bismil yolu arasında bulunan baz istasyonuna yönelik eylem gerçekleştirildi. Eylem sonucunda baz istasyonu tamamen kullanılamaz hale geldi."

'HER AN HER YERDE OLACAĞIZ!'

Açıklamanın sonunda şu mesajlar verildi:

"Kadınlar olarak tacizci ve tecavüzcü devletin faşizan saldırılarına karşı her yerde savunma halinde olacağız. Yapılan hiçbir zulüm hesapsız kalmayacak. Baskı ve zorbalık ile sindirme politikası yürüten faşist rejim AKP-MHP’ye tarihi bir yenilgi yaşatacağız. Öz yönetim direniş ruhu ile alanlarda, sokaklarda, her an her yerde intikâm almaya devam edeceğiz."