Şenyaşar Ailesi, kent kent mücadelesini sürdürecek

Şenyaşar Ailesi, "Adalet mücadelemizin 102. günündeyiz. Mücadelemizi tüm Türkiye'de duyurmak istiyoruz" dedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının katliamında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar’ın adalet nöbeti 102. gününde. Haftanın 5 günü Urfa'daki adliyenin önünde nöbet tutan Şenyaşar Ailesi, haftanın bir günü ise farklı kentlere giderek siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek. Aile, yapacağı ziyaretlerde hukuki destek talebinde bulunacak.
Bu ziyaretlerin ilkini Antep'te gerçekleştirecek olan Şenyaşar Ailesi, Antep Barosu, İnsan Hakları Derneği (İHD), Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) ziyaret edip hukuki destek talebinde bulunacak.

 'MÜCADELEMİZİ TÜM ÜLKEYE DUYURACAĞIZ'

Aile, sanal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Adalet mücadelemizin 102. günündeyiz. Mücadelemizi sadece Şanlıurfa Adalet Sarayının önünde değil, tüm Türkiye'de duyurmak istiyoruz. Bugün Gaziantep Barosunu ve Gaziantep'te bulunan kurumları ziyaret edeceğiz. Gittiğimiz her yerde adaleti neden aradığımızı anlatacağız. Çünkü uğradığımız zulmün ancak adalet gerçekleştiğinde sona ereceğini biliyoruz."