AKP’li belediye gaspçısı Şefik Ensari harem kuruyor

AKP-MHP’nin gasp etmesiyle Van’ın Çaldıran ilçesinin Belediye Başkanı Şefik Ensari evli olduğu halde AKP Belediye Meclis Üyesi ile evlendi.

AKP-MHP’nin gasp etmesiyle Van’ın Çaldıran ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı olan Şefik Ensari, AKP Belediye Meclis Üyesi ile evlendi.

Belediye gaspçısı Ensari’nin evlendiği Belediye Meclis üyesine kına gecesi düzenlendi, fotoğrafları sanal medya hesaplarında paylaştı. Gelen tepkilerden sonra da tüm fotoğrafları kaldırdı. Resmi olarak başka bir kadınla evli olan Ensari’nin bu olayla birlikte adı başka taciz olaylarına da karıştığı söyleniyor.

AKP’Lİ BELEDİYE GASPÇISI BAŞKAN HAREM KURUYOR

AKP’li Ensari’nin ikinci bir evlilik yapması sanal medyada da gündem oldu. Belediye kendi twitter hesabında yapığı açıklamada söylenenlerin asılsız olduğunu iddia etse de düğün gününe ait fotoğraflar servis edildi. Belediyenin sanal medya hesabında, “Son günlerde sosyal medyada bir fotoğraf karesi üzerinden Belediye Başkanımızı karalayıp algı operasyonu yapmaya çalışan art niyetli kişilerin paylaşımları hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. Ancak basına ve kamuoyuna yansıyan resim hakkında bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

ASIL KAZANAN LEYLA ATSAK’IN MAZBATASI VERİLMEMİŞTİ

2019 yerel seçimlerinde seçimi HDP adayı Leyla Atsak kazanmış, ancak AKP tarafından HDP belediyelerine karşı sürdürülen gasp politikası Çaldıran’da da hayata geçirilerek seçimi kaybeden AKP adayı ilçeye kayyum belediye başkanı olarak atanmıştı.

ENSARİ’NİN FALİYETLERİ BAŞKA!

Ensari yönetiminde Çaldıran Belediye’si geçtiğimiz hafta da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Çaldıran eski İlçe Eşbaşkanı Metin Adugit’in toprağa verilmesi için kepçe vermemişti. Adugit’in ailesi -20 derece kendi imkanlarıyla toprağa verme işlemini gerçekleştirdi.