CÎK, Maxmur’a saldırıyı kınadı

Maxmur’a yönelik Türk devletinin SİHA’larla düzenlediği saldırıyı kınayan CÎK, “Bu zor günlerde bile Kürdü öldürme ile meşgul olan faşist Turanist ve Kemalist devleti lanetliyoruz” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Civaka Îslamiya Kürdistan ê (CÎK), Türk devletinin düzenlediği saldırıyı kınadı.

CÎK açıklamasında şunları dile getirdi: “Mahmur ve Güney Kürdistan’ın kırsal alanlardaki saldırıları telin ediyoruz.

Türk devletinin gerçekleştirmiş olduğu bombardımanı ve bu vahşi bombardımanda yaşamını yitiren mülteci kadınlara Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dikerken zulme ve zalime karşı sürekli ve aralıksız kıyam eden milletimize taziyelerimizi sunuyoruz. Dünya koronavirüsü belası ile uğraşırken, 120.000’den fazla insan bu hastalıktan dolayı ölürken, milyarlarca insan evlerine kapanmış ilken, Turan Türk devleti da onun parayla satın aldığı maşaları, Kürt kanını dökmeye devam etmekteler. Bizler Kürt milleti olarak, din, mezhep, lehçe ve parça farkı gözetmeksizin birliğimizi kurmalıyız.

Birliğe gelmeyenleri ve milletimize ihanet edenlere tolerans ve hoşgörüyü bırakarak, onları teşhir etmeliyiz. İnsanlık düşmanı olan Turan Türk devleti ve Türk İslam sentezci vahşi ideoloji ise, bu arada fırsat kollayarak ne kadar Kürt öldürsek yanımıza kar kalır düşüncesiyle planlamalarını gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar.

Bu zor günlerde bile Kürdü öldürme ile meşgul olan faşist Turanist ve Kemalist devleti lanetliyoruz. Onların bu amel ve mefkureleri ile er ya da geç, insanlık ailesi içerisinde düşünce zihniyet ve ideolojik olarak yok olacaklarına olan inancımızı belirtiyoruz.

Ramazan’ın arifesinde insan kanını dökerek vampirlik yaparak yaşamını sürdürmeye çalışan, İslam boyalı din istismarcıları ve din satıcılarının yaptıklarına, Allah, İnsanlık ve bizler şahitlik etmekteyiz. Bu zalim ve tağut iktidar ve onların yandaşları, Ramazan da oruçta tutsalar, teravih namazlarından başlarını kaldırmasalar da bu zulüm ve katliamlarından dolayı esfelei safiline yuvarlanmaktan kurtulamayacaklardır.

Bu davranış ve zulümleri ile İslam’a hiçbir değer vermediklerini de yaşayarak öğreniyoruz. Bütün vicdan sahibi insanlara, dürüst ehli imana ve yurtsever milletimize çağrıda bulunuyoruz. Bu din tüccarlarına, hırsızlara, katillere, din ve insanlık hainlerinden uzak durun. Bunlar Korona virüsünden, cehennem zebanilerinden, yecuc ve mecuctan daha sinsi ve daha tehlikelidirler. Milletimize artık bunlardan tamamen uzak durmalarını bu firavun i ve Nemrudî sistemin sahiplerini tanımalarını onlarla işbirliğine gidenleri de selamsız bırakmalarını istiyoruz.

Bu vahşi din satıcıları barbar katil ve devlete ve onun yöneticilerine karşı çıkmaya onlardan uzaklaşmaya çağırıyoruz. İnsanlarımızı öldüren üzerine bomba yağdıranları bir kez daha telin ediyor, aryada geç Kur’an’ın da ayegi olan zalimler yakında tepetakla olacaklarına olan inancımızın sizlerle paylaşıyoruz.”