HBDH, Amed'de TEDAŞ merkezine eylem düzenledi

HBDH, Amed Bismil'de TEDAŞ dağıtım merkezine eylem düzenledi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Kürdistan Komitesi, Şehit Sinan Devrimci İntikam Hamlesi çerçevesinde 22 Mayıs'ta  Amed'in Bismil ilçesine bağlı Koserli Mahallesi'nde eylem düzenledi.
Eyleme ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "TEDAŞ dağıtım merkezine milislerimizce sabotaj eylem düzenlenmiş, eylem sonucu bina tümden imha olmuştur" denildi.

'FAŞİZME SON DARBEYİ VURACAĞIZ!'

Açıklamada şunlar da kaydedildi:

"Özellikle son süreçte açığa çıkan yeni gerilla tarzına karşı büyük bir yenilgi yaşayan soykırımcı Türk devleti Kürdistan'ın her tarafına yerleştirdiği kontra ve çetelerle kendini güvene almaya çalışmakta ve var olan gücünü gerilla alanlarına yönlendirmektedir. Gerilla direnişinin ortaya çıkardığı gerek askeri gerek siyasi gerek ekonomik sonuçlar AKP-MHP faşizminin yıkılışını bizlere net bir şekilde göstermektedir. Türk devletinin ve onun işbirlikçilerinin tüm yaşamlarını cehenneme çevirmek, ekonomik tüm enerji kaynaklarını tümden imha etmek ve faşizme son darbeyi vurarak yıkmak, başta HBDH ve KBDH olarak bütün Kürdistan-Türkiye halklarının ve gençliğimizin temel amacı ve görevi olarak hepimizi devrimin büyük sorumluluk ve görevlerine davet etmektedir.
Eylemimiz HBDH Yürütme Komitesi Üyesi Sinan Dersim şahsında tüm Mayıs ayı şehitleri anısına gerçekleşmiştir."