HDP-DTK heyeti ile Barzani buluştu

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve  DTK Eşbaşkanı Milletvekili Berdan Öztürk, Hewlêr’de KDP Genel Başkanı Mesud Barzani ile buluştu.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı ve Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, HDP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, Eş Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü ve Batman Milletvekili Feleknas Uca, Amed Milletvekili İmam Taşçıer’den oluşan heyet,  Hewlêr’de KDP Genel Başkanı Mesud Barzani ile bir araya geldi.
HDP Başûrê Kurdistan Temsilciliği eşbaşkanları Müzeyyen Güneş ve Abid İke’nin eşlik ettiği heyet, Mesut Barzani,  KDP Politbüro Üyesi Fazil Mirani,  Kürdistan Bölgesi Hükümeti Dış İlişkiler Sorumlusu Sefin Dizeyi, KDP İlişkiler Komitesi Sorumlusu Eli Hisên ve KDP yönetim konseyi üyeleri tarafından karşılandı.

TEMELLİ: 4 GÜNÜ İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Burada kısa bir açıklama yapan Temelli, şunları söyledi: "Sizi ziyaret etmek istedik. Burada geçireceğimiz 4 günü iyi değerlendirmek istiyoruz. Çok verimli geçirmeyi umuyoruz.  Burada olmak bizim için önemli bir sorumluluk ve büyük bir onurdur.  Önemli bir vesileyle buradayız. Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan da burada olmak istiyordu. Ancak geçirdiği önemli bir ameliyattan dolayı gelemedi. Size çok selamlarını getirdik."
Mesud Barzani, teşekkür ettiği heyetin ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.
Görüşme basına kapalı olarak sürüyor.