HDP’li adayların çalışmaları aralıksız sürüyor

Kars ve ilçelerinde kapı kapı dolaşarak, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çeken HDP’li belediye eşbaşkan adayları, sandıkta yapamadıklarını kayyum politikası ile yapanlara halkın gereken cevabı 31 Mart günü vereceğini belirtti.

HDP Kars Belediye Eşbaşkan Adayı Şevin Alaca, seçim çalışmaları kapsamında Alpaslan ve Halitpaşa mahallelerini ziyaret etti. Halkın talepleri ve sıkıntılarını dinleyen Alaca, mahallede yoğun ilgi ile karşılandı. Mahalleden bir kişi, “Sıkıntılarımızı gün gibi ortada. Yollar köstebek yuvası gibi. Her yer göle dönmüş, çamurdan yürüyemiyoruz. Belediye zorunlu görevlerini yerine getirmediği için hala ‘yol, su, çöp, kanalizasyon’ talebinde bulunuyoruz” dedi.

Alaca, Kars’ı yönetenlerin halkların temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için halkın, yol, su, kanalizasyon talebinde bulunduğunu söyledi. Alaca, “Burası Halitpaşa mahallesi, seçim çalışması yürütüyoruz. Gördüğünüz gibi yollar yürünecek halde değil. Kars halkı bu çağdışı şartlarda yaşıyor. Kars halkı bu rezalete katlanmak zorunda değil. 21’inci yüzyılda konuştuğumuz şeyler utanç verici. 31 Mart’ta bu kötü yönetimlere ‘dur’ diyeceğiz. Kars halkı layık olduğu koşullarda yaşayacak” dedi.