Şehit El Mihemed, son yolculuğuna uğurlandı

Reqa halkı, İç Güvenlik Güçleri üyesi şehit Hisên Hesen El Miheme’i son yolculuğuna uğurladı, "Devrimin kazanımlarını koruyacağız" mesajı verdi.

Reqa’daki siyasi parti temsilciler, sivil toplum kurum ve kuruluşlarının yanı sıra bölgedeki askeri kurum üyelerinin de aralarında yer aldığı yüzlerce kişi, İç Güvenlik Güçleri üyesi şehit Hisên El Mihemed’i son yolculuğuna uğurlamak için Reqa Şehitler Şehitliği’ne akın etti.

'KAZANIMLARI KORUYACAĞIZ'

Eyn Îsa’nın İç Güvenlik Güçleri üyesi Ebdulhey El Hesen "Başta şehidimizin ailesi başta olmak üzere tüm özgürlük şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Halkımıza ve tüm bölge bileşenlerine, elde edilen tüm özgürlük ve onurlu devrim kazanımlarımızı koruyacağımızın sözünü yineliyoruz” şeklinde konuştu.
Eyn Îsa Şehitler Ailesi Meclisi adına konuşan Nûra El Ebid ise "Şehit aileleri olarak şehidin ailesine başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimiz ülkemizi ve halkımızı koruma uğruna canlarını feda etti. Zaferi elde edinceye kadar şehitlerimizin takipçileri olacağımızın sözünü yineliyoruz” dedi.

Şehadet belgesi okunduktan sonra aileye teslim edildi.