Balıkesir, Sakarya ve İstanbul'da eylemler

KBDH Gülnaz Ege Milisleri, Balıkesir, Sakarya ve İstanbul'da işgalci Türk devletinin kürdistan'a yönelik saldırılarına karşı eylemler düzenledi.

Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH) Gülnaz Ege Milisleri, Türk devletinin Kürdistan'daki işgal saldırılarına karşı eylemler düzenledi.
Eylemlere ilişkin şu bilgiler verildi:
"3 Temmuz'da Balıkesir-Burhaniye'de AKP'ye hizmet eden bir tekstil firmasına ait tekstil malzemesiyle dolu olan 2 tır milislerimiz tarafından ateşe verilip kullanılamaz hale getirilmiştir.

4 Temmuz'da Sakarya-Akyazı'da faşist iktidarın Ülkü Ocakları ve Osmanlı Ocakları'na ait bir bina ve onlara ait 4 lüks araç milislerimizin gazabına uğramıştır. Bina ve araçlar ateşler içinde kullanılamaz hale getirilmiştir. Bu eylem Ülkü Ocakları ve Osmanlı Ocakları'na sadece uyarımızdır; bundan sonra metropollerde bulundukları her yerde milislerimizin hedefinde olacaklardır.
5 Temmuz'da İstanbul-Pendik'te faşist bekçilere yönelik milislerimiz ferdi silahlarla ve el yapımı patlayıcılarla eylem düzenlendi. 2 bekçinin yaralanmasıyla birlikte kullandıkları araç kullanılamaz hale getirilmiştir."