EMEP’in Emine Şenyaşar’a destek olması engellendi

Emine Şenyaşar’ın Türk Adalet Bakanlığı önündeki Adalet Nöbeti 63’üncü gününde de sürerken, polisler EMEP’in Şenyaşar’ın nöbetine destek olmasına izin vermedi.

EMİNE ŞENYAŞAR

Eşi ve iki oğlu AKP’liler tarafından katledilen Emine Şenyaşar’ın, oğlu Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Riha Milletvekili Ferit Şenyaşar ile Ankara’ya taşıdığı Adalet Nöbeti, 63’üncü gününde de sürdü. Türk Adalet Bakanlığı’nın demirlerine “3 insanımız devlet hastanesinde katledildi, 6 yıldır bir oğlumu rehin tutuyorsunuz. Bakan Tunç, ‘sabret adalet yerini bulacak’ diyor. Geç gelen adalet zulümdür. Bakanlık önünde adalet nöbetimiz 63’üncü gününde” yazılı döviz asıldı.

Yakın zamanda Bakanlığın dış kapısı kapatılan Emine Şenyaşar’a bu sefer de polisler Emek Partisi (EMEP) Ankara İl yöneticileri ve üyelerinin ziyarette bulunmasına izin vermedi. EMEP üyeleri Emine Şenyaşar’ın yanından ayrılmak zorunda kaldı.

Oturma eylemine devam eden Emine Şenyaşar’ın yanına gelenler, eyleminin nedenini sordu. Burada iftarını açan Emine Şenyaşar ardından bakanlık önünden ayrıldı.