HBDH milisleri Riha’da ‘işbirlikçi’nin evini bastı

HBDH Şehit Reber Amanos (Mehmet Temizer) Milisleri, Riha’nın Serêkaniyê (Ceylanpınar) ilçesinde bir “işbirlikçinin evini bastıklarını” bildirdi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH( Şehit Reber Amanos Milisleri yaptığı yazılı açıklamada, “24 Kasım akşamı, milislerimiz Urfa’da bir işbirlikçinin evini bastı. Akşam saat 21 civarında, HBDH Şehit Reber Amanos (Mehmet Temizer) Milisleri olarak, Ceylanpınar’daki işbirlikçinin evini bastık. İşbirlikçi haini uyarmak ve son bir şans vermek adına sadece yaraladık. Eylemimizi 27 Kasım PKK kuruluş yıl dönümüne adıyoruz” dedi.

Açıklamada, “işbirlikçiler”, “muhbirler” ve “hainler” uyarılarak, “Devrimcilere, emekçilere karşı suç işleyen, faşist polisin muhbiri olarak hareket edenleri tekrar tekrar uyarıyoruz. Namlularımızın hedefindesiniz!” diye belirtildi.

Açıklama şu ifadelerle son buldu: “İşbirlikçilik ve muhbirlik batağına saplananlara son bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Uyarılarımızı dikkate alın ve bu yanlış yoldan dönün. Bir sonraki sefer eylemimiz uyarı içerikli olmayacak!"