İstanbul ve Mardin'de iki kadın katledildi

İstanbul’da Abdullah Aydoğan, eşi Eda Aydoğan’ı katletti. Mardin Savur’da da eşi Emine Pulent’i katlettikten sonra kayıplara karışan Abdulkadir Pulent, ölü bulundu.

İstanbul ve Mardin’de iki erkek, iki kadını katletti.

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında kurye olarak çalışan Abdullah Aydoğan isimli erkek, evli olduğu Eda Aydoğan’ı ateşli silahla katletti. Daha sonra fail Abdullah Aydoğan yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin durumu polise haber vermesinin ardından çilingir yardımı ile eve girildiğinde fail Abdullah Aydoğan ile Eda'nın yaşamını yitirmiş halde bulunduğu paylaşıldı.

Otopsi işlemleri yapılan Eda Aydoğan’ın cenazesi, yakınları tarafından morgdan alındı.

Mardin’in Savur ilçesine bağlı Teffê (İçören) köyünde de Abdulkadir Pulent (62), 3 Eylül günü eşi Emine Pulent’i (61) beraber gittikleri üzüm bağında katletti. Daha sonra kayıplara karışan Abdulkadir Pulent, 5 gün sonra boş bir arazide ölü bulundu. Katilin intihar ettiği belirtiliyor.

Eşini katleden Pulent’in 27 yıl önce de eniştesini öldürdüğü için hapis yattığı, 15 ay önce şartlı tahliye edildiği öğrenildi.