Urfa bir kadın katledildi, Siirt’te şüpheli bir kadın ölümü

Urfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşan Hediye Tokay’ın eşi Ahmet Tokay tarafından işkence ile katledildiği ortaya çıkarken, Siirt’te ise Saadet Kazak isimli kadın şüpheli bir şekilde öldü.

Urfa’nın Eyyübiye ilçesinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Hediye Tokay’ın eşi Ahmet Tokay tarafından işkence edilerek katledildiği öğrenildi.

Urfa’nın Eyyübiye ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde yaşayan Hediye Tokay (40), eşi Ahmet Tokay (46) tarafından işkence edilerek katledildi.

Sistematik şiddet gördüğü için ailesinin yaşadığı eve yerleşen ancak tekrar şiddet gördüğü eve zorla götürülen Tokay’ın sabah saatlerinde eşi Ahmet Tokay tarafından katledildiği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Tokay’ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, Ahmet Tokay ise gözaltına alındı.

Hediye Tokay’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tokay’ın 7 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

SİİRT’TE SAADET KAZAK ADLI KADININ CENAZESİ BOŞ ARAZİDE BULUNDU

Siirt’te 28 Ağustos günü Bahçelievler Mahallesi’ndeki evlerinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 39 yaşındaki Saadet Kazak adlı kadın merkeze bağlı Aktaş (Berxurk) köyünde boş bir arazide şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Kazak'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından olay yerine jandarma ile ambulans sevk edildi. 

Olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Kazak'ın cenazesi incelenmek üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.