Reqalı gençler Abdullah Öcalan’ın düşünceleriyle örgütleniyor

Reqa Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın düşünceleri ve felsefesinden etkilendiklerini, özgürlüğü sağlanana kadar mücadelede kararlı olduklarını belirtti.

Gençlik hareketi üyelerinden Bilal Mihemed, "Önder Abdullah Öcalan'ın düşüncelerini toplumda ve gençlerde yayıyoruz çünkü onlar toplumun temelidir. Bu düşüncelerin yayılması ile üzerindeki tecridi kırabilir ve fiziki özgürlüğünü sağlayabiliriz” diyor.

Bilal Mihemed, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın düşünceleri üzerine aldıkları eğitime dikkat çekerek, bu şekilde yaşamın temel yollarını öğrendiğini, irade ve güç sahibi olduğunu söylüyor.

Mihemed, “Şu anda bölgedeki binlerce genç, işgalcilerin zindanında önderlik üzerindeki tecridi kırmak için onun ideolojisini öğreniyor” diye belirtiyor.

Gençlik hareketinin diğer bir üyesi İsmail Hawice ise "Önderimiz Abdullah Öcalan'ın sağlık durumu netleşinceye ve fiziki özgürlüğüne kavuşuncaya kadar özgürlüğü için eylemlerimizi arttıracağız” diye konuşuyor.

İsmail, "Önder Abdullah Öcalan'ın fikirlerine sahip çıkmalı ve 'Önder Abdullah Öcalan özgürlüğüne kavuşuncaya kadar an serkeftin, an serkeftin’ sloganıyla hareket etmeliyiz” diye ekliyor.