Amed-Elazığ karayolunda polis aracına yönelik eylem

İntikâm Birimi, Amed-Elazığ karayolunda polis aracına yönelik eylem düzenledi, "Düşmana rahat nefes aldırmayacağız" mesajını verdi.

Metropol Şahinleri Şehit Çiyager Hêvî İntikâm Birimi, 2 Kasım'da gece 00.30 sularında Amed-Elazığ karayolunda devriye gezen zırhlı polis aracına yönelik silah, el yapımı patlayıcı ve havai fişekler ile eylem gerçekleştirdi.

Eylemin 7 Aralık 2019 tarihinde Muş Welika alanında şehit düşen Şervan Amed (Süleyman Çınar) anısına yapıldığı belirtildi.

'FAŞİST DEVLET NEFES ALAMAYACAK!'

Metropol Şahinleri Şehit Çiyager Hêvî İntikâm Birimi, "Apocular sadece Zap, Avaşîn ve Metîna'da değil, Apocular her yerdedir" diyerek, şu mesajları verdi:

"Faşist TC devleti Kürdistan'da rahat olamayacağını her geçen gün biraz daha fazla hissedecektir. Biz gücümüzü özgürlük gerillamızın gürzünden alıyoruz. Gerillamız bugün nasıl o gürzü TC faşizminin tepesine indiriyorsa, biz de tüm imkânlarımızı kullanarak şehirlerde düşmana rahat nefes aldırmayacağız.
Özgürlük gerillamızın destansı direnişi bizim yaşam şiarımızdır. Bu şiarla örgütleniyor ve bu şiar ile büyüyoruz. Her anımızın TC faşizmine nefret ve öfke duyarak geçtiğini en çok da TC devleti bilsin. Hücrelerimize kadar intikâm duygusu ile bileniyoruz. Ve düşmanı öfkemizle boğacağımızı bir kez daha belirtiyoruz."