GÖRÜNTÜLÜ

HBDH milisleri Bursa’da bir fabrika ve bir geri dönüşüm merkezini yaktı

HBDH Ali Çiçek Milisleri, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikası ve bir geri dönüşüm merkezini ateşe verdiklerini bildirdi.

HBDH Ali Çiçek Milisleri, zindan direniş şehitleri anısına Bursa’da eylemler düzenlediklerini belirterek, bu eylemleri şöyle sıraladı:

“- 10 Eylül günü İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi 7. Sokakta bulunan MHP’li faşist şahsa ait mobilya fabrikası ateşe verildi. Eylemde fabrikanın depo/dolap üretim yeri tamamen yanarken işletmeye bağlı bir markette kül oldu.

-15 Eylül gece 01:45 civarında İnegöl’de bulunan Süleymaniye Organize Sanayi Bölgesindeki geri dönüşüm merkezi ateşe verildi. Eylemde bir kepçe bir pikap türü araç imha olurken geri dönüşüm merkezinde büyük hasar tespit edildi. Eylem sonrası Kızıl Yıldız Ali Çiçek milisleri güvenli bir şekilde alanlarına çekildi.”

Açıklamada ayrıca, “Amed zindan direnişinde ortaya çıkan devrimci irade ve fedailik çizgisi bugün çağın tekniğine karşı şehirde, dağlarda ve savaş tünellerinde işgalci ordu karşısında kahramanca savaşan ve  zafere yürüyen özgürlük gerillalarının her adımında yaşamaya devam ediyor. Gün gerillayı her zamankinden  daha çok sahiplenme, işgal ve tecriti kırma günüdür!” denildi.