Metropol Şahinleri’nden Batman’da eylem

Metropol Şahinleri Şehit Çiyager Hêvî İntikam Birimi, Batman’da zırhlı bir araca yönelik eylem gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan İntikam Birimi, 12 Ekim günü saat 23:30’da Batman Batıraman yolunda devriye gezen zırhlı jandarma aracına yönelik parça tesirli el yapımı patlayıcı ile eylem gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Açıklamada devamla şunlar ifade edildi:

“Faşist TC. devleti bilsin ki; bizler hiçbir zaman sinmeyecek, hangi koşullar altında olursak olalım gerillanın destansı direniş ruhunu bulunduğumuz alanlarda bir kıblegah olarak göreceğiz. Zap, Avaşin ve Metina’daki direniş ruhu özgür Kürt olmakta ısrar etmenin ruhudur.

Bizler asla sömürgeci katil TC. devletinin yaratmak istediği korku imparatorluğunun denetimine girmeyeceğiz. Aksine varlığımız faşist TC. devleti ve onun Kürdistan’daki işbirlikçiliği için korku sebebi olacaktır. Bizler halkımızın değerlerini koruyarak intikam yeminiyle yaşayan yurtsever Kürt insanlarıyız. Ve aldığımız her nefesi özgürlük gerillamız ile bütünleşerek almaya kararlıyız. Sömürgeciler ve katiller iyi tanısın bizleri!”