Metropol Şahinleri: TC ve işbirlikçilerine tahammülümüz kalmadı

Metropol Şahinleri Şehit Kasım Engin İntikam Birimi, Van’ın Edremit ilçesinde bir uyuşturucu tacirinin evini, içerisindeki uyuşturucu maddelerle birlikte ateşe verdiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan Şehit Kasım Engin İntikam Birimi, “18 Ekim tarihinde saat 23:00 dolaylarında Van'ın Edremit ilçesi Köyiçi mahallesinde uyuşturucu ticareti yapan ve TC devleti ile işbirlikçiliği faaliyeti yürüten Şıvan Babat'ın evini, içinde bulunan uyuşturucular ile beraber ateşe verdiklerini” duyurdu.

Açıklamada devamla şunlar ifade edildi: "Bugün Zap, Avaşin ve Metina'da yürütülen destansı direniş bizim için en büyük ilham kaynağıdır. Faşist TC devletinin kahraman gerillamıza karşı alçakça yürüttüğü saldırıların karşısında sessiz kalmayacağımızı başta halkımız olmak üzere tüm kamuoyu iyi bilsin. Artık ne TC devletinin alçaklıklarına, ne de onun işbirlikçi güçlerine tahammülümüz kalmamıştır.

Elimizdeki en küçük imkanları bile değerlendirerek hesap soracağımızı en çok da TC devleti ve onun işbirlikçi alçakları bilsin. Kahraman gerillamızın soluğunu tıkatmaya çalışmak bizlerin soluğunu tıkatmaya çalışmaktır. Kahraman gerillamızı yok etmeye çalışmak bütün halkımızı yok etmeye çalışmaktır. Kahraman gerillamızın onurlu direnişi ile bütünleşmek yurtsever olmanın en birinci sorumluluğudur. Kahraman gerillalarımızı yok etmeye çalışan TC devleti ve onun işbirlikçileri her fırsatta hedefimiz olmaktan kurtulamayacaklardır.

Herkes kahraman gerillamızın direnişinin nasıl kutsal olduğunu anlayacak,

Ve herkes o kutsallık ile bütünleşmeye çalışan bizleri iyi tanıyacak...”