YCWK Adana’da bir fabrikayı ateşe verdi

Kurdistan Yurtsever Gençlik Birliği (YCWK), Adana’nın Seyhan ilçesinde “faşist rejimin işbirlikçisine ait” bir fabrikayı ateşe verdiklerini bildirdi.

Yapılan yazılı açıklamada,  “Kürt halkına ve demokrasi güçlerine saldırının başlangıcı ve merkezi İmralı Adasıdır. Burada Önder APO'nun üzerindeki mutlak tecrit kırılıp Önderliğimizin fiziki özgürlüğü sağlanmayana dek bu saldırılar devam edecektir. İmralı Adasından başlayıp tüm Kürdistan ve dünyaya yayılan faşist saldırıların temelinde de bu yatmaktır” denildi.

YCWK, “Bunun için Apocu gençlik hareketi olan YCWK tüm saldırılara her an cevap olacaktır. Rojava devrimimize yönelik her saldırı Türkiye metropollerinde misliyle karşılık verilecek faşizmin beslendiği tüm kaynaklar Devrimci gençlik ateşiyle eriyip kül olacaktır” diye ekledi.

Açıklamada, “Tecrit ve tüm saldırılara karşılık YCWK birimlerimiz, Adana’nın Seyhan ilçesinde AKP-MHP faşist rejimin işbirlikçisine ait olan Continental lastik fabrikasını 5 Ekim saat 22:50 civarında yakarak kullanılamaz hale getirmiştir. Faşizm yaptığı tüm saldırılarının hesabını kendi evinde verecektir” denildi.