YPS'den eylem görüntüsü

YPS, Şehit Çiyager Hêvî Misilleme Timi tarafından bir polise yönelik gerçekleştirilen eylemin görüntüsünü yayınladı.

YPS Basın Merkezi,  “12 Haziran’da İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde Şehit Çiyager Hêvî Misilleme Timi tarafından  bir sivil polise yönelik gerçekleştirilen eylemin görüntülerini kamuoyuyla paylaşıyoruz. Güvenlik gerekçesi ile eylemin görüntüsünün bir kısmını yayınlıyoruz” dedi.

Eyleme ilişkin şunlar belirtildi:

“12 Haziran günü akşam saatlerinde Arnavutköy’e bağlı Çakmaklı Köyü’nde yaşayan sivil polis, aracından inerken birim üyelerimiz tarafından yakın mesafeden 6 el ateş edilerek cezalandırıldı. Gerçekleştirilen bu eylemde faşist sivil polis öldürüldü.”

Profesyonel üyelerimizin profesyonel tarzdaki eylemleri, faşist devlet güçlerinin kendilerini en güvende hissettikleri yerlerde karşılarına çıkmaktadır. Her yerde ama hiçbir yerde olan üyelerimiz Kürt katili, işgalci Türk devletinden her an her yerde intikam alacaktır. Medya Savunma Alanları’na ve tüm Kürdistan’da halkımıza  saldıran faşist Türk devleti ve paramiliter güçleri, öz savunma güçleri olan YPS timlerimizin hedefi olmaya devam edecektir. Öz savunma örgütlülüğünü halkımızın bulunduğu her alana taşırıp her saldırıya anında ve yerinde cevap olacağız.”