Boşanma davası açtığı eşi tarafından bıçaklandı

Adana'da Fatma Yiğit adlı kadın şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Adana'da Fatma Yiğit adlı kadın şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Adana Merkez Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde ikamet eden boşanma davası devam eden Fatma Yiğit isimli kadın çocuklarının durumu ile ilgili görüştüğü eşi Tamer Yiğit (35) tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Görüşmenin kısa bir süre sonra tartışmaya dönüşmesi üzerine araya giren kayınvalidesini yumruklayan ve akabinde eşi Fatma Yiğit'i bıçaklayan Yiğit, olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Mahalle sakinleri tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Yiğit'in hayati tehlikesinin devam ettiği Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'ne kaldırılan anne Ayşe Aykılıç'ın ise durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Eşiyle bir araya geldiği ve tartışma sonucundan araya giren kayınvalidesine yumruk attığı ve akabinde eşi Fatma Yiğit'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayı duyanların müdahalesiyle Fatma Yiğit Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken annesi Ayşe Aykılıç ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. 

Zanlı Tamer Yiğit ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor.