Celile Elalmış ‘özel harekatçılar’ tarafından mı katledildi?

Mazıdağı’na bağlı Yukarıocak köyünde, Celile Elalmış isimli kadın, 4 gün önce katledildi. Tam otopsi raporu hala çıkmazken, yakınları, “Olayın olduğu bölgenin tam karşısında özel harekatçıların gelip nöbet tuttuğu bir yer var” hatırlatmasında bulundu.

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Yukarıocak köyünde 35 yaşındaki Celile Elalmış, 4 gün önce berivandan dönerken katledilmiş halde bulundu. Kadınlar tarafından bulunan Celile Elalmış’ın cenazesi otopsi raporları için Amed’e gönderildi. Aynı gece köyüne getirilerek defnedilen Celile Elalmış’ın otopsi raporları ise henüz ortaya çıkmadı.

TEK KURŞUN GÖĞSÜNDEN GİRMİŞ, SIRTINDAN ÇIKMIŞ!

Yakınları tarafından olay yerinden alınarak hastaneye kaldırılan Celile Elalmış’ın göğüs altından giren ve sırtından çıkan tek bir kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Aradan 4 gün geçmesine rağmen halen çıkmayan tam otopsi raporlarının bir an önce çıkması gerektiğini söyleyen Elalmış’ın dayısı, “Kadınlar köye inip böyle bir şeyin yaşandığını söylemiş. Biz de hemen gidip onu aldık ama geç kalmıştık. Dönüşte geldiği eşek üstünden düşmüş. Tek bir kurşun göğsünün altından girip sırtından çıkmış. Biz de olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Kurşunun nereden geldiğini bilmiyoruz. Ama olayın olduğu bölgenin tam karşısında özel harekatçıların gelip nöbet tuttuğu bir yer var. Kurşunun nereden geldiğini bilmiyoruz ama bütün ihtimalleri değerlendirsinler istiyoruz. Otopsi raporları 4 gündür çıkmadı. Olayın bir an önce çözülmesini istiyoruz. Hiçbir şekilde kapatılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Celile Elalmış için kurulan taziyeye ziyaretler devam ederken, Mardin İHD Şubesinin de konuyu takibe aldığı öğrenildi.