GÖRÜNTÜLÜ

KBDH Milisleri Bursa'da eylem gerçekleştirdi

KBDH Rosîda Mêrdîn (Emine Demir) Milisleri Bursa Orhangazi ve Nülifer'de eylemler gerçekleştirdi.

KBDH EYLEM

Kadınların Birleşik Devrim Hareketi(KBDH)  Rosîda Mêrdîn Milisleri, "8 Ağustos günü sabah 06.00 civarından Bursa Orhangazi’de bulunan Koç Holdinge ait Yat Üretim Fabrikasının depo bölümü sabotaj yöntemiyle ateşe verildi. KBDH Rosîda Mêrdîn (Emine Demir) Milisleri olarak bu eylemi üstleniyoruz.
13 Ağustos gece 23.30 civarında Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Podyum Park alışveriş merkezinin otoparkında bulunan bir lüks araç KBDH Rosîda Mêrdîn (Emine Demir) milislerince
ateşe verildi" dedi.

Açıklamada şunlar belirtildi:

"Tecrite ve devam eden İşgal operasyonlarına dönük gerçekleştirilen başarılı eylemlerle düşmana ve işbirlikçilerine etkili bir mesaj verilirken, Birleşik Devrimin neferleri olarak metropoller de halk
düşmanlarından hesap sormaya devam edeceğimizi yineliyoruz.
Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerinde devam eden ağırlaştırılmış tecrit, zindanlarda devrimci tutsaklara yönelik işkence ve keyfi uygulamalar, Başûrê Kurdistan’da sivil yerleşim alanları dahil yapılan bombardımanlar ve işgal operasyonları aralıksız devam ediyor. Türkiye ve Kuzey Kurdistan’da yaşayan halkımız faşist rejim ve sermaye patronlarının baskı ve sömürü uygulamaları altındadır. Faşizm, yürüttüğü kirli savaşın maliyetini işçi-emekçilere çıkarmakta, yoksulluğa mahkum edilen halkın vergileriyle bu savaşı finans etmektedir.
Özgürlük gerillası karşısında zafer kazanamayan katil Erdoğan ve faşist blok karşılarında duracak
örgütlü bir halk, işçi-emekçi, genç ve kadın görmek istemiyor. KBDH Milisleri olarak; toprağa düşen her yoldaşımızın öfke ve hayallerini kuşanarak kadın kazanımlarımıza el uzatan düşmana diz çöktüreceğiz.
İşgalci ordu Kurdistan’dan sökülüp atılıncaya, işçinin ve emekçinin üzerine çöken faşist düzeni yerle bir edinceye kadar dağlarda ve metropoller de vurmaya devam edeceğiz!
Tüm kadınlara çağrımızdır; Erkek egemen sistemi yıkmak için KBDH saflarında örgütlenin! Faşizmden hesap sorun!"