Çetelerin Şêx Meqsud mahallesine saldırıları sürüyor

YPG Basın Merkezi, çetelerin 16 Mart günü Şêx Meqsud mahallesinde bulunan sivil yerleşim yerleri ve YPG noktalarına yönelik Girad füzeleri, ağır silahlar ve cehennem toplarıyla bir saldırı düzenlediğini belirtti.

YPG Basın Merkezi Halep’in Şêx Meqsud mahallesine yönelik çetelerin saldırılarının sürdüğünü belirtti. Çetelerin 16 Mart günü Şêx Meqsud mahallesinde bulunan sivil yerleşim yerleri ve YPG noktalarına yönelik Girad füzeleri, ağır silahlar ve cehennem toplarıyla bir saldırı düzenlediğini belirtti.

Yazılı bir açıklama yapan YPG Basın Merkezi, Lîwaa Sultan Murad, Ehrar El-Şam, 16. Fırka, Lîwaa El-Fetih, Ceyş El-Mucahidîn, Kombûna Festeqim Kema Emert Topluluğu ve Nûreddîn Zenkî çetelerinin Halep'in Şêx Meqsud mahallesine yönelik saldırıları devam ettiğini belirtti.

Bu saldırılar kapsamında 16 Mart günü saat 19:00’da çete gruplarının Şêx Meqsud mahallesinde bulunan sivil yerleşim yerleri ve YPG noktalarına yönelik Girad füzeleri, ağır silahlar ve cehennem toplarıyla bir saldırı düzenlediğini vurgulayan YPG Basın Merkezi, “2. 16 Mart günü 08.00 ile 15.00 saatleri arasında DAIŞ çeteleri Kobanê'ye bağlı Tişrîn barajının batısına yönelik ağır silahlarla bir saldırı düzenlemiştir” dedi.