Gerillalar: Tek hedefimiz zaferdir

HPG ve YJA Star gerillaları, özgür Kürdistan ve özgür Önderlik için onur savaşı verdiklerini, Türk devletinin tüm barbarlığına rağmen direnişin kazanacağını; tek hedeflerinin zafer olduğunu söyledi.

Gerillalar, NATO’nun tüm silahlarını kullanmasına rağmen çaresiz kalan Türk ordusunun daha da barbarlaştığını, ancak gerillanın yenilmezliğinin kanıtlandığını belirtti. 
Türk ordusuna karşı direnen, kimyasal saldırılara rağmen etkili eylemlerle yanıt veren gerillalar, ANF’ye konuştu.

NATO SİLAHLARINA RAĞMEN ÇARESİZ

Botan Urfa: Düşman, Avaşîn, Metîna ve Zap’ta yenilgisinin üzerini örtmek için her yolu deniyor ama başaramıyor. 24 saatte bitireceğim, diyordu ama 6 aydır ilerleyemiyor. NATO’nun tüm silahlarını kullanıyor yine de gerilla karşısında çaresiz kalıyor. İşbirlikçi KDP’den yardım dileniyor, o da apaçık bir şekilde yardım ediyor. Tüm bunlar karşısında önümüzdeki tek seçenek, direniştir. Gerillalar olarak tek hedefimiz zaferdir ve bunu başaracağız.

DÜŞMAN ONURUMUZLA OYNAYAMAYACAK

Stêrk Amed: Onur ve şeref savaşı veriyoruz. Yoldaşlarımız vahşi bir düşmana karşı savaşıyor. Özgür bir ülke ve özgür Önderliğimiz için savaşıyoruz. Önderlik felsefesi temelinde kendimizi eğittik, eğitiyoruz. Savaşımız da ideolojik temelli bir savaştır. Düşmanın saldırıları sadece gerillaya dönük değil tüm Kürt halkına karşı topyekun bir savaştır. Topyekun direnişin daha da büyütülmesi gerekiyor. Buna göre savaşımızı daha da büyüteceğiz. Bugün sıcak savaş alanlarında gerillanın yenilmeyeceğini kanıtladık. Devrimi gerçekleştirinceye, Önderliğimizi özgürleştirinceye kadar savaşacağız. Düşmanın onurumuzla oynamasına izin vermeyeceğiz. Değerlerimize sahip çıkacağız. Özellikle gençlere sesleniyorum; bekleyerek, yerinde oturarak devrim gerçekleşmez, özgürlük gelmez. 

YENİLECEĞİNİ ANLAYINCA BARBARLAŞIYOR

Avesta Cûdî: Kürt halkı büyük bir soykırım ile karşı karşıya. Düşmanın korkakça, namertçe saldırıları karşısında gerillalar büyük bir direniş gösteriyor. Düşman, yenileceğini anlayınca daha da barbarlaşıyor. Düşmanın topraklarımızda barınmasına izin vermiyoruz. Düşman bir saldırıyorsa on saldırmalıyız. Kürdistan’da değerlerimiz için savaşmak bizim için büyük bir onurdur. Tarih bugünleri yazıyor; ihaneti de direnişi de. Bu kez direniş kazanıyor. Bu yüzden gençler direniş yolunu seçip gerillaya katılmalıdır.