HPG gerillaları: İşgalci düşmandan birlikte hesap soralım

Kürt gençlerine gerillaya katılım çağrısında bulunan HPG savaşçıları, "İşgalci düşmandan birlikte hesap soralım ve Önderliğin fiziki özgürlüğünü sağlayalım" mesajını verdi.

Türk devletinin Medya Savunma Alanlarına saldırılarına karşı direnen HPG gerillaları, Dem Dema Azadiyê ye hamlesini büyütmek için Kürt gençlerine gerilla saflarına katılma çağrısında bulundu. Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın fiziki özgürlüğünü sağlayana kadar direneceklerini vurgulayan gerillalar, faşist Türk ordusunun tüm saldırılara rağmen iradelerini kıramayacağını belirtti.

Gerilla Serbest Kiçi: Fedai olarak öncelikle Rêber Apo'ya selam ve sevgilerimi iletiyorum. İşgalci Türk devleti uzun zamandır halkımıza ve hareketimize karşı alçakça saldırılarda bulunuyor. Özgürlük gerillaları olarak biz de üzerimize düşen sorumluluk ve görevlerin farkındayız. Dost ve düşman herkes bilsin ki; başta komplocu güçlerden ve faşist AKP-MHP devletinden hesap soracağız. Savaş mevzilerindeki arkadaşlarımız nasıl ki soykırımcı Türk devletini yenilgiye uğratmışsa, eğer bir kez daha düşman Medya Savunma Alanlarına saldırmaya cüret ederse biz de Türk devletini tamamen yok edeceğiz. Gün hesap sorma günüdür. Kürt gençlerine çağrım; gerilla saflarına katılın ve birlikte işgalci düşmandan hesap soralım. Vakit savaşma ve Önderliğin fiziki özgürlüğünü sağlama vaktidir.

Koçerîn Koçer: Önderliğimize yönelik komployu lanetliyorum. Bu hareketin militanları olarak komploya karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Komplonun başarıya ulaşmasına müsaade etmeyeceğiz. Kürt halkına ve kadınlara düşmanlık eden Türk devletine karşı sonuna kadar savaşacağız. İrademizi kırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kürt gençleri de gerilla saflarına katılarak bu mücadelede yer almalıdır. Hep birlikte direnelim, İmralı tecridini kıralım ve Önderliğin fiziki özgürlüğünü sağlayalım.

‘ÖNDERLİĞİN FİZİKİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAĞLAMA ZAMANI’

Botan Şeddadê: Rêber Apo, 24 yıldır İmralı'da amansız bir direniş veriyor. Bu da bize büyük bir umut veriyor. İşgalci Türk devleti Özgürlük Hareketini imha etmek ve Kürt halkını soykırımdan geçirmek istiyor. Kürdistan Özgürlük gerillaları olarak bu işgal saldırılarına karşı direndik ve direnmeye devam edeceğiz. Bu direnişle İmralı duvarlarını yıkacağız ve Rêber Apo'nun fiziki özgürlüğünü sağlayacağız. Amacımız ve hedefimiz Önderlik ile birlikte özgür bir yaşam sürdürmek. Önderliğin özgürlüğünü sağlama zamanıdır.

Berxwedan Jiyan: Özgürlük gerillaları olarak Önder Apo'nun fiziki özgürlüğünü sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Amacımız, komplonun 24. yılında Önderliğin fiziki özgürlüğünü sağlamak. Bu amaç doğrultusunda kararlı bir şekilde mücadelemizi yürütüyoruz. Halkımıza, özellikle gençlere çağrımız; gelin gerilla mücadelesine katılın, bu direnişi hep beraber yürütelim, Önderliğin fiziki özgürlüğünü sağlayalım ve şehitlerin hayallerini gerçekleştirerek Kürdistan'ı özgürleştirelim.