Nusaybin’de bombardıman sürüyor

Saldırıların giderek arttığı Nusaybin’de, direniş mahallelerine top atışları sürerken, askeri taburdan ise havan atışlarının yapıldığı bildirildi.

"Sokağa çıkma yasağı" ile birlikte katliam uygulamalarının devreye girdiği Nusaybin’de, direniş mahallelerine yönelik top ve havan atışları sürüyor. Sabah saatlerinde YPS ve YPS JIN kontrolündeki Fırat Mahallesi’nde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ayrıntılarına ilişkin bilgi edinilemezken, patlamanın olduğu yere ambulans sevk edildiği görüldü. Patlama ardından ise mahalleler uzun süre ağır silahlar ile yaylım ateşine tutuldu.

İpekyolu ve Newroz alanına konumlanmış tanklar tarafından da Fırat Mahallesi’ne art arda top atışları yapıldı. Top atışlarının hedefindeki evlerden siyah dumanlar yükselirken, mahalleye top atışları yapılmaya devam ediyor. Yine Yenişehir Mahallesi’nde bulunan askeri taburdan ise Dicle, Fırat ve Abdulkadirpaşa mahallelerine yönelik havan atışları yapılıyor. Havanların sivillerin yaşadığı evlere isabet ettiği belirtildi.

Direniş mahallelerine dönük saldırılar sürüyor.