Stêrk TV bu akşam Şırnak için özel yayın yapıyor

Stêrk TV, bu akşam soykırım saldırılarının sürdüğü Şırnak için "Kardeş Aile Kampanyası" özel yayını yapıyor. Televizyon Yayın Kurulu yaptığı açıklamada, her kesi dayanışmaya çağırdı.

AKP ve saray çetelerinin Şırnak’ta yaptığı katliamlarla kenti boşaltma girişimlerine rağmen halkın direnişi sürüyor.  Aylardır sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ta halkıın bütün baskılara karşı direnişi sürüyor. 

 Stêrk TV de Şırnak halkının direnişe destek için  Kardeş Aile Kampanyası” çerçevesinde bu akşam Avrupa saatiyle 19:00-23:00 arası özel yayın yapıyor. Başta Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Kürt kurum temsilcilerinin de katılacağı özel yayının amacı Şırnaklı ailelere destek olacak gönüllü aileler bulunması.

STÊRK TV: HERKES DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMALI

Stêrk TV Yayın Kurulu yaptığı açıklamada, amaçları devletin bütün katliam ve baskılarına karşı direniş gösteren Şırnak halkıyla dayanışma içerisinde olmak olduğu belirtilerek,şunlara dikkat çekti: "Biz televizyon olarak daha önce Sur, Cizre, Nusaybin ve Gever ile dayanışma amacıyla benzer kampanyalar düzenledik. Bu kampanyalar sonucunda Japonya’dan, Avusturalya, Rusya, Amerika olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden insanlarımız katılarak,dayanışma içerisinde bulundu. Bugün de böylesi bir kampanya düzenliyoruz. Halkımıza çağrımız devletin katliamlarına karış direniş içerisinde olan Şırnak halkıyla dayanışma içerisinde olmalarıdır.”

Stêrk Tv, “Kardeş Aile Kampanyası” yayınına katılan kişilerin verdiği bilgiler, başta Heyva Sor a Kurdistan'e olmak üzere, ilgili kurumlara aktarılacaktır. Ve bu kurumlar kampanyaya katılan kişilerle iletişime geçerek katkılarını alacak ve onlar kardeş aileleriyle buluşturacaktır.

Stêrk TV, “Kardeş Aile Kampanyası” özel yayınına aşağdaki telefon numaraları arayarak, katılabilinir:

0032.53667731

003253648827