Yeşil Sol, Wan’da final mitingine hazır

Wan’da Yeşil Sol Parti, köy köy, sokak sokak yürüttüğü seçim çalışmalarında sona yaklaşırken; 13 Mayıs yapılacak olan büyük final mitingine hazır.

Yeşil Sol Parti, kent merkezi ve çevre 10 ilçenin tümünde seçim çalışmalarında sona gelirken; 13 Mayıs'ta HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın katılımıyla düzenlenecek büyük final mitingine hazır.

Yeşil Sol Parti, kent merkezinde ve tüm ilçelerde 13 Mayıs Saat 13:00’te Wan Beşyol Meydanı’nda yapacağı büyük final mitingi öncesi miting çalışmalarını sürdürüyor. İl eş başkanları, milletvekili adayları ve yüzlerce parti yöneticisi, parti gönüllüsü ile yürütülen çalışmalar kapsamında her yerde bildiri dağıtılarak halk, Cumartesi günü yapılacak büyük mitinge davet edildi.

Muradiye’de il eş başkanları ve milletvekili adayları ile yapılan köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelindi. Yapılan halk toplantıları sonrasında Yeşil Sol Parti halkı, büyük final mitingine davet etti. Yine kent merkezinde il eşbaşkanları ve milletvekili adaylarının katılımıyla esnaf ziyaretleri yapılırken, bir taraftan da cadde ve sokaklarda bildiri dağıtılarak halk mitinge davet edildi.

Van ‘Büyük Final Mitingi’ 13 Mayıs (Cumartesi) günü saat 13:00’te Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek. Mitinge HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, KKP Genel Başkanı Sinan Çiftyürek, PİA Ahmet Kaya ile sanatçılar Özlem Bağlayan ve Ali Jiyan da katılacak.