AKP'li yönetici halktan para toplayıp kaçtı!

AKP Narlıdere Gençlik Kolları Yöneticisi Davut Emir ve babası İmam Yunus Emir, mahalleleyi milyonlarca lirayla dolandırdı. Halktan parayı 'sizi işimize ortak yapacağız' diyerek toplayan Emir Ailesi, kaçtı.

İzmir'i’n Konak ilçesi Gültepe Semti Murat Mahallesi’nde  ailesiyle yaşayan AKP Narlıdere Gençlik Kolları Yöneticisi Davut Emir, mahalleleye giderek, altın ve para topladı. Emir, mahalleleyi açacağı altın atölyesinin kârına ortak yapacağını söyleyerek kandırdı. Para toplarken AKP yöneticiliğini de kullanan Emir’in babası da mahalledeki Güneş Camisi'nin 20 yıllık imamı.

BORSA, OYUN SALONU VE MAĞAZALAR...

Evrensel gazetesinin haberine göre, Emir, topladığı parayla borsaya para yatırdı, oyun salonu, market ve giyim mağazaları gibi dükkanlar açarken, bu parayla ailece umreye ve tatil bölgelerine gittikleri de öğrenildi.

Ancak halkı dolandırarak elde ettiği parayı da tefecilere kaptıran Emir, iflas etti ve Haziran'da ortadan kayboldu. 

Emir’in para toplamasına yardımcı olan imam babası Yunus Emir ve annesi Bengi Emir de mahalleyi terk etti.

AİLELER HESAPLARINA HACİZ KOYDURDU

AKP'li Emir Ailesi, mahalledeki sadece 3 aileden,1 milyon 200 bin TL civarında para topladı. Toplam miktarın da 4-5 milyon civarında olduğu belirtiliyor. Aileler, Emir ailesi hakkında icra takibi başlattı, hesaplarına ve miras paylarına haciz koydurdu. Yakın zamanda Emir Ailesi hakkında dolandırıcılık suçuyla da dava açılması bekleniyor.