HBDH, bekçileri vurdu: Sizi alev topuna çevireceğiz!

HBDH milisleri, İzmir'de bekçilere eylem düzenledi. Milisler, "Faşist devlet, soysuzlar düzeni paramparça edilene kadar durmayacağız. Sizi alev topuna çevireceğiz" dedi.

HBDH Suphi Nejat Ağırnaslı Milisleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İşçi ve emekçilere, gençlere, kadınlara pervasızca şiddet uygulayan hiçbir faşist güruh cezasız kalmayacak! Üzerinize geçirdiğiniz o paçavra üniformaların parıltısına aldanıp kendinizi bir halt zannetmenizin, halkımıza zulmetmenizin bedelini en ağır şekilde ödeteceğimizi defalarca söyledik. Devletin 'dokunulmazlık zırhını' kuşanarak gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğimizi her defasında haykırdık. Çeşitli yol ve yöntemle sizleri uyardık. Ama artık buraya kadar! Artık uyarılarımıza kulak asmayanların hak ettikleri cezaya çarptırılma zamanı geldi" denildi.

'SUÇLARINIZIN CEZASINI CANINIZLA ÖDEYECEKSİNİZ!'

Açıklamada şunlar da belirtildi:

"Soysuz Bakan’ın lümpen güruhları!..  

Bundan böyle işlediğiniz her suçun cezasını bizzat kanınızla ve canınızla ödeyeceksiniz!

 HBDH Suphi Nejat Ağırnaslı Milisleri’miz İzmir/Kemalpaşa’da, Soysuz’un bekçilerini cezalandırdı!

24 Kasım gecesi 01.30 sıralarında 4 kişilik bekçi ekibi, milislerimiz tarafından etkili şekilde vuruldu.

Bu bekçi ekibi uzun süredir gözetimimiz altındaydı. Soysuz bakanın uyuşturucu ekibinin üyeleri olan bu bekçi grubu, tüm bölgede uyuşturucu dağıtımı yapıyor, gençleri uyuşturucu tuzağına çekiyordu. Eylem gecesi İstiklal Mahallesi’nin kırsal kesimine yakın bir yere arabalarıyla gelen bekçi grubu, milislerimizin öfkesiyle karşılaştı. Bekçilerin aracına önce yakıcı-yanıcı kimyasal malzemeler kullanarak saldırdık. Ardından molotoflarımızla aracı ateşe verdik. İki koldan vurulan bekçi çetesi araçlarından çıkamadı. Araç, içindekilerle birlikte yanarak imha oldu. Eylem alanına itfaiye ve ambulans ekipleri, polis otoları gelse de aracı ve içindekileri kurtaramadı!

Bu eylemimizi Rojava’dan İstanbul’a kadar faşizme karşı direnen bütün devrim savaşçılarına, grevdeki işçilere, meydanları dolduran kadınlara, kampüslerde faşistleri püskürten gençliğe adıyoruz. Rojava’nın ateşini her yere taşıyacağız! Siz Rojava’yı bombardımana tuttukça biz burada tüm sokaklarda sizi alev topuna çevireceğiz! Bu faşist devlet, bu soysuzlar düzeni paramparça edilene, soysuz bakan başta olmak üzere tüm faşist odaklar yerle bir edilene kadar durmayacağız!"