YPS misilleme timinden Adana ve Amed’de eylem

YPS Şehit Mahmut Can Çakır Misilleme Timi, Adana ve Amed’de iki eyle gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan YPS Şehit Mahmut Can Çakır Misilleme Timi, “Üyelerimiz 20 Haziran gece saat 21:00 civarında Adana’nın Seyhan ilçesinde şehit Deniz Poyraz adına anma eylemi gerçekleştirdi” dedi.

Aynı açıklamada “YPS Şehit Mahmut Can Çakır Misilleme timi üyelerimiz 13 Haziran’da Amed’in Farqin ilçesinde Baz istasyonuna dönük eylem gerçekleştirdi” denildi.

“Bizler Adana’da katledilen Şehit Mahmut Can Çakır intikam birimleriyiz” vurgusunun yapıldığı açıklamada şunlar belirtildi:

“Düşmanın bu alçakça saldırılarının hesabını misliyle soracağız ve faşistlere ait ne varsa yakıp yıkacağız. Onlara rahat gün yüzü göstermeyeceğiz. Eylemlerimiz devam edecektir ve bu intikam mücadelesinde faşizmi hep birlikte bitireceğiz. Ve buradan başta Önder Apo olmak üzere gerilla direnişine, zindan direnişine ve bütün şehir eylemcilerine bin selam olsun.

Bizler helikopterden attığınız babaların, sokak ortasında katlettiğiniz annelerin çocuklarıyız ve şimdi intikam duygularımızı bileyerek sömürgeci TC devletinden ve onların uşaklığını yapanlardan hesap soracağız. Zalimlerin korkusu bizleriz. Zalimlerin oyununu bozduk. Zalimlerin rüzgârı varsa, mazlumların fırtınası var.”