AKP'nin yıktığı kentlere yardım kampanyası

KJA Halfeti Bileşenleri, AKP iktidarının katliam ve yıkım gerçekleştirdiği Kürdistan kentleriyle dayanışmak için başlattığı kampanyası çerçevesinde toplanılan eşyaları yola çıkardı.

AKP iktidarının inkar ve imha konsepti kapsamında Kürdistan kentlerinde katliam ve yıkıma dönük sürdürdüğü politikalar sonucu yıkılan yerlerdeki halkla dayanışma için KJA Halfeti Bileşenleri tarafından kampanya başlatıldı. Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ve KJA Halfeti Bileşenleri öncülüğünde Halfeti'de sürdürülen kampanya kapsamında toplanan yaşam ve hijyen malzemeleri paketlenerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

'HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ'

Dayanışma kapsamında toplanan eşyaları kamyona yükleyen KJA aktivistleri, burada yaptıkları açıklamada kampanyanın süreceğini belirterek, "Cizre, Sur, Silopi, Silvan ve diğer ilçeler için başlattığımız dayanışma kampanyasına yurtsever halkımızın, vicdan sahibi insanların, hakların kardeşliği ve dayanışmasını savunanların desteklerini bekliyoruz. Kampanyaya tüm vicdanlı insanlar destek sunmalıdır. Nasıl ki Şengal ve Kobanê döneminde halkımız çok büyük bir  dayanışma örneği gösterdi, o dönem ki dayanışmayı bugün Sur, Silvan, Cizre, Silopi ve Nusaybin için göstermelidir" denildi.