Hindistan’da yeni bir tecavüz vakası

Hindistan’da 14 yaşındaki bir kız çocuğu, bir televizyon programına 2 hafta boyunca bir grup tarafından tutulduğunu, tekrar tekrar tecavüze maruz kaldığını ve sen sonunda da öldü diye bir kuyuya atıldığını açıkladı.

Hindistan’da yeni bir tecavüz vakası ortaya çıktı. 14 yaşındaki bir kız çocuğu, bir televizyon programına 2 hafta boyunca bir grup tarafından tutulduğunu, tekrar tekrar tecavüze maruz kaldığını ve sen sonunda da öldü diye bir kuyuya atıldığını açıkladı.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’nin bir banliyösünde 14 yaşındaki bir kız çocuğu, 22 Kasım günü pazara giderken kaçırıldığını söyledi. Kimliği gizli tutulan kız çocuğu, NDTV kanalına konuştu. Karanlık bir odada tutulduğunu üç kişi tarafından tekrar tekrar tecavüz edildiğini de söyleyen kız çocuğu, “15 günden sonra beni bırakacaklarını söylediler. Beni bir arabaya koydular ve alkol satan bir mağazaya kadar sürdüler. Ardından da bir kuyunun önünde durdular. Beni bırakacaklarını söylediler. Ben de gidince iki kez silahla saldırdılar. Birinci mermi kemiğe isabet etti, bir şey hissetmedim, sanki uyuşturulmuş gibiydim. İkinci kurşunda bayıldım” diye yaşadıklarını anlattı.

Bir kuyunun dibinde uyandığını o zaman öldü diye bıraktıklarını anladığını da anlatan kız çocuğu, “Kendime geldiğimde göğsümde bir kurşun olduğunu gördüm. Elimle çektim mermiyi” diyerek devam etti. Kız çocuğu, köylüler tarafından imdat çığlıkları sonucunda kurtarıldı. Köylülerin daha sonra yetkililere haber verdiği ve hastaneye kaldırıldığı da edinilen bilgiler arasında. Hindistan basını, dava ile ilgili çok sayıda kişinin tutuklandığını belirtirken, iki hafta boyunca her türlü cinsel saldırıya maruz kalan kız çocuğu ise, “Benim yaşadıklarımı hiç kimsenin yaşamaması gerekiyordu. Onun için asılmalarını istiyorum” dedi.