İpekyolu’nda askeri araca sabotaj eylemi

YPS Genel Koordinasyonu, 11 Ağustos akşamı Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi’nde zırhlı bir araca yönelik sabotaj eylemi düzenlendiğini açıkladı.

Aracın darbelendiği eylemde ölü ve yaralı sayısının netleştirilemediği de YPS Genel Koordinasyonu tarafından kaydedildi.

Yazılı bir açıklama yapan YPS Genel Koordinasyonu, dün akşam saatlerinde ise İpekyolu’ndaki bir baz istasyonuna yönelik sabotaj eylemi düzenlendiğini belirtti.

VAN’DA ZIRHLI ARACA SABOTAJ EYLEMİ

YPS Genel Koordinasyonu’nun açıklaması şöyle: “11 Ağustos akşam saatlerinde İpekyolu ilçesinin Hacibekir Mahallesinde zırhlı bir aracın devriye gezdiği esnada birimlerimiz sabotaj eylemi gerçekleştirmiştir. Bu eylemde araç darbelenirken; ölü ve yaralı düşman sayısı netleştirilememiştir.

Dün akşam saat 23:30'da birimlerimiz İpekyolu ilçesinde bulunan baz istasyonuna karşı gerçekleştirilen sabotaj eyleminde baz istasyonu imha edilmiştir.

CİZRE’DE DEVLETLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLAN BİR MUHTAR HEDEF ALINDI

10 Ağustos'ta saat 08.30'da Cizre'de birimlerimiz; defalarca uyarılan AKP ve devletle işbirliği içinde olan Mehmet Zeki Macatay (Muhtar Zeki) adlı şahsı hedef alarak vurmuş ve ağır yaralamıştır.”