YPS’den Tatvan ve Hakkari’de eylem

YPS Genel Koordinasyonu, YPS üyelerinin Tatvan’da bulunan kontrol noktasına yönelik roketler ile eylem düzenlendiğini açıkladı. Hakkari’de ise polis lojmanlarına yönelik YPS birimleri tarafından eylem yapıldı.

Yazılı bir açıklama yapan YPS Genel Koordinasyonu, “Tatvan merkezde; 31 Ağustos YPS/YPS-JIN birimlerimiz tarafından tutulan bir mahallede akşam saat 22.00'de Saray çeteleri ile çatışma yaşandı. Tatvan'da bulunan kontrol noktasını birimlerimiz roketler ile hedef aldı. Kulübe imha edilirken, 3 asker de öldürüldü. Aynı yerde bulunan kobra tipi bir zırhlı araç da hedef alındı ve roketatarlar ile vuruldu, Kobra araç imha edilirken, ölü ve yaralı sayısı netleştirilemedi. 2 kobra desteği ile çatışma yerine müdahale etmek isteyen zırhlı araçlar da vuruldu, burada da 1 Panzer darbelendi.

KIZILTEPE’DE BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kızıltepe’de (Qoser) birimlerimiz 31 Ağustos günü bir güvenlik görevlisini hedef alarak vurdu.

HAKKARİ’DE ASKERİ KIŞLA FERDİ SİLAHLARA VURULDU

Colemerg merkezde 29 Ağustos günü birimlerimiz Sadi Özatak isimli kontrayı hedef alarak vurdu.

Colemerg / Berçelan Mahallesi’nde 30 Ağustos günü askeri kışlayı birimlerimiz ferdi silahlar ile vurdu. Aynı zamanda Şenler Otel'in etrafında bulunan polis lojmanlarına yönelik birimlerimizin eyleminde 1 bina yakıldı. Çetelerin ölü ve yaralıları hakkında net bilgi yok” dedi.