Efrîn merkeze saldırı: 12 ağır yaralı-YENİLENDİ

Efrin’in kent merkezine yapılan saldırının hedefi olan sivillerin, işgal girişimini başından bu yana işgalci Türk güçlerinin hedefi olan Cindires’den Efrin merkeze göç edenler olduğu öğrenildi.

QSD savaşçılarının direnişi karşısında çaresizliğe düşen DAİŞ işbirlikçisi işgalci Türk ordusu, yine sivilleri hedef aldı.

Günlerdir çalınan savaş tamtamlarına rağmen Efrin direnişi karşısında felce uğrayan Türk ordusu ve DAİŞ-El Nusra devşirmesi çetelerinin işlediği savaş suçlarına ise dünya gözlerini kapatmış durumda.  

Efrin kent merkezine bugün yapılan bombardıman sonucunda elde edilen ilk bilgilere göre 12 sivil yaralandı. Türk devleti ve çetelerin hedefi olan sivillerin Efrin hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.      

Saldırının hedefi olan sivillerin, işgal saldırısının başından bu yana igalci Türk devletinin hedefi olan Cindires’den Efrin merkeze göç edenler olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Cindires'teki saldırıda yalanan sivillerden biri hayatını kaybetti. 

Türk devleti ve çetelerin hedefi olan sivillerin Efrin hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralılardan çoğunun durumu ağır.