TCŞ Hannover: Önderliğimize sahip çıkacağız!

Almanya’nın Hannover kentinde bir araya gelen Tevgera Ciwanên Şoreşger (TCŞ) üyesi gençler, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın fiziki özgürlüğü için başlatılan “Önder APO’ya Özgürlük Kürt Sorununa Çözüm” hamlesi kapsamında eylem gerçekleştirdi.

Gençler eylemlerine Şırnex Öz Yönetim sürecinde şehit düşen gerillalar şahsında tüm devrim şehitleri için “Çerxa Şoreşe” marşı eşliğinde saygı duruşu ile başladı.

Ayrıca gençler eyleme birçok farklı dilde “Önder APO’ya Özgürlük” yazan bayraklar ve Şehit Mazlum Doğan’ın “Berxwedan Jiyane (Direnmek Yaşamaktır) sözü yazan pankart açıldı.

Gençler yaptıkları açıklamada “Önder APO’ya ve partimize sahip çıkacağız. APO’cu gençlik olarak elimizden gelen her şeyi yapıp tüm dünyanın sesiz kaldığı bu İmralı işkence sistemini yıkacağız. Önder APO’nun fiziki özgürlüğü için zindanlarda başlatılan direnişi büyütüp, bulunuduğumuz her alanı direniş alanına çevireceğiz. Herkes bilsin ki Önder APO’suz bir yaşamı kabul etmeyeceğiz. Bu temelde tüm devrimci gençleri Önder APO’nun fiziki özgürlüğü için alanlara eylemselliğe çağırıyoruz” dedi.

Gençler eylemlerini “Bijî Serok APO”, “Bê Serok Jiyan Nabe” sloganları ile sona erdirdi.