İntikâm Birimleri: Öz savunma direnişini büyütüyoruz

İstanbul'un çok sayıda bölgesinde eylemler düzenleyen İntikâm Birimleri, "Her an eylemdeyiz. Öz savunma direnişimizi büyüteceğiz" dedi.

Şehit Çiyager-Şehit Zeryan İntikâm Birimleri tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "İşgalci, Kürt katili Türk devleti Önder Apo üzerinde uygulanan ve tüm  Kürt halkına dayatılan tecrit durumunu derinleştirmeye çalışmakta ve kirli oyunlarla tümden Kürt halkının varlığına saldırmaktadır" denildi.

'HER AN VE HER YERDE EYLEMDE OLACAĞIZ'

Açıklamada şu mesajlar verildi:
"İntikâm savaşçıları olarak Türk devletinin tüm Kürt halkına karşı yürüttüğü kirli ve topyekûn savaşa karşı her yerde eylemler gerçekleştirerek öz savunma direnişimizi yükselteceğimizi belirtiyoruz. En tehlikeli virüs olan AKP-MHP faşizmi de tarihin çöp kutusunda yok olacak ancak Kürt halkının haklı mücadelesi 'muhteşem son'a ulaşarak ulaşarak zaferini kesinleştirecektir. Önder Apo 'Her şey sizin mücadelenize bağlı' dedi. Bu amaçla biz intikâm savaşçıları da tüm hücrelerimizi bu mücadeleyi derinleştirmek ve yükseltmek için şahlandırarak her an işgalcilere, işbirlikçilere, halkımızın katillerine karşı savaşmaya ve intikâm eylemlerimizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Bu bilinç ve kararlılıkla 24 Mart-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz eylemlerimizin sonuçlarını yiğit Kürdistan halkı ve tüm kamuoyuyla paylaşıyoruz."

EYLEMLER

İntikâm Birimleri, eylemlerinin ayrıntısını şöyle duyurdu:

"Üyelerimiz 20 Nisan gece saatlerinde İstanbul Bağcılar’daki Kirazlı Mahallesi'nde park halindeki sivil polis aracı olduğu tespit edilen araca yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonucunda sivil polislere ait araç yanarak imha oldu.

20 Nisan gece saatlerinde İstanbul Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde AKP’li faşist unsurlara ait 2 araç ateşe verildi. Eylem sonucunda her iki araç da kullanılamaz hale geldi.

12 Nisan günü İstanbul Bağcılar’da bulunan inşaat malzemesi satan, faşistlere ait olduğu belirlenen şirketin deposuna akşam saat 19:00’da sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Yapılan bu eylemde depo ve içerisinde bulunan bütün malzemeler imha oldu.

11 Nisan gece saatlerinde İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan MHP’li bir faşiste ait olan lokantaya birim üyelerimiz sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak lokanta sahiplerinin evlerine de gerçekleştirilen sabotaj eylemleri sonucunda ev ve lokanta kullanılamaz hale getirildi.

2 Nisan günü sabah saatlerinde İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan AKP-MHP’lilere ait bir iş hanına birim üyelerimiz tarafından sabotaj eylemi gerçekleştirildi.  Eylem sonucunda iş hanının bir bölümü yanarak imha oldu.

30 Mart günü gece saat 01:30’da İstanbul Eyüp ilçesi Alibeyköy semtinde AKP üyelerine ait 2 katlı bina üyelerimiz tarafından gerçekleştirilen sabotaj eylemi sonucu imha edildi.

24 Mart günü saat 10:00 da İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan faşist AKP-MHP'lilere ait bir siteye yönelik eylem gerçekleştirildi. Eylemde sitenin 3 katı kullanılamaz hale geldi."